Ni ska bara veta vad jag har att berätta för er. Jag lyckades göra sönder internet två dagar innjasmin flytt hem igen och efter det har jag spenderat den största delen av dagen att packa upp nämnt två månadersliv soM jag hade. Snart så ses vi igen.
 
 
Idag var jag så himla lycklig. Jag kunde välja bort min allra tjockaste jacka till min lite tunnare kappa. Bara för att det var över 5+ idag. 

1 kommentarer

HanaPee

06 Mar 2013 10:51

Bästa Frida!

Hanna heter jag och driver bloggen hanapee.com och jobbar dessutom med kampanjen "För det vidare". Kampanjen handlar om att på olika sätt få ut budskapet om att FLER bra lärare behövs runt om i våra skolor.

Det behövs fler av sådana som dig som inser det fantastiska och viktiga i att arbeta som lärare. Vi på www.fordetvidare.se arbetar också för att höja statusen på hela läraryrket.

I din roll som bloggande lärare (som dessutom besitter förmågan att skriva väldigt bra!) tror jag att du kan vara till stor nytta för att få ut budskapet som kampanjen står för.

Anledningen till varför jag mejlar dig är för att jag tror att du är rätt person att uppmärksamma det här. Kanske vill du skriva ett blogginlägg i ämnet?

*Varför just du vill bli lärare.
*Vad du tycker är det bästa med läraryrket.
*En lärare du minns/som påverkat dig – varför? osv.
*Valfritt om lärarpluggandet / yrket!

I inlägget får du även hemskt gärna länka till vår sajt www.fordetvidare.se där vi försöker samla all bra info om läraryrket (du får också självklart använda allt material från sajten, så som statistik, videos etc).


Det du skrivit i din blogg kommer jag sedan att försöka använda och citera i vår kampanj. Vi har över 3000 likes på facebook och massa följare på twitter så förmodligen kommer detta driva in en del trafik till din blogg (som jag länkar till i kampanjen).

Vad säger du? Är det något du skulle vara intresserad av att göra? Din åsikt och dina ord behövs verkligen. Och det är så himla viktigt att det finns människor som dig som vill vara med och forma framtiden.

Tack för att du tog dig tiden att läsa.

Kommentera

Publiceras ej